INFO
Datum: 7 juli 2018
Tijd: 12:00 – 23:00u
Locatie: Tuinen van West
Leeftijd: 18+
Adres: Tom Scheursweg 48, 1067 MC, Amsterdam

OPENBAAR VERVOER
Je kan het beste op het festivalterrein komen met Bus 21 & 61 – Halte “Aalbersestraat” is op 10 minuten loopafstand

PARKEREN
Je kan op het festivalterrein gratis parkeren

LOCKERS
Er zijn grote en kleine lockers op het terrein beschikbaar

BETALEN OP HET TERREIN
Je kan op het festivalterrein met PIN aan de barren betalen. Ook kan je met cash een CASH card halen waarmee je aan de bar kan pinnen

SIGARETTEN
Er zijn sigaretten verkrijgbaar bij de lockers

AFTERPARTY
Chin Chin Fest After X FLU FLU
De tickets gaan voor de afterparty gaan hard. Door een ticket te kopen steun je Flu Flu ✘ UNICEF. Score dus snel de laatste voorverkoop tickets!
👉AFTERPARTY TICKETS www.chinchinclub.stager.nl/web/tickets/235344<

TICKETS FESTIVAL
Laatste tickets zijn nu beschikbaar, wees slim en haal snel je kaartje!
👉 bit.ly/ChinChinFest

 

OOPS, WE DID IT!
Ons allereerste festival is een feit. Op 7 juli verhuizen we ons sociale clubhuis voor één dag naar de Tuinen van West. De tuinen worden gedompeld in de Oriëntaalse sferen van de Chin Chin Club, betoverd door de muzikale invulling, exotische drankjes en karaoke in de stralende zon.

Chin Chin Fest organiseren we samen met de hechtste Amsterdamse party familie, onze party-partners die vanaf het begin onderdeel zijn van de dynastie van de Chin Chin Club. Iedere organisatie host een eigen stage op Chin Chin Fest, zo brengen we onze wekelijkse club-avonden naar het festival. Chin Chin Fest is het open air speelterrein van de Amsterdamse partyscene.

 

CHIN CHIN EXPERIENCE
“Eat, drink, dance and play”

Er zijn festivals, en er is Chin Chin Fest. Het festival omarmt alles waar Chin Chin Club voor staat: een totaalervaring, waar je vermaakt en verrast wordt. Eat, drink, dance and play: voor ons vormen al deze elementen samen Chin Chin Fest. Kom verdwalen op ons festivalterrein met een (Aziatische) street food markt, drie verschillende stages en vintage playground area.

Schaamteloos dansen, nippen van drankjes in overvloed, je vingers aflikken bij Asian smaaksensaties en je inner-child vinden op ons weelderige speelterrein. Ervaar de Chin Chin experience.


COLLABORATION OF THE PARTY FAMILY

De dynastie van de Chin Chin Club is niet compleet zonder zijn party familie. Chin Chin Fest is het liefdeskind van Chin Chin Club en zijn partners die iedere week de leukste feesten organiseren. Dit liefdeskind is ontstaan uit een hechte samenwerking en het bundelen van liefde, party-liefde. Met dit festival vieren we het Chin Chin tijdperk. We stellen jullie voor aan onze familieleden:

  • ‘Het Partyfeest’
  • ‘Terug naar Toen’
  • ‘Happy Feelings’
  • ‘Cirque Du ZoLeip’

De beste gangmakers, de creatieve feestmakers. Zij bedienen de Amsterdamse partyscene stuk voor stuk met de allerleukste feestjes. Ze staan allemaal voor een unieke vibe en zorgen elke maand een voor een voor een onvergetelijke avond. Zonder hun geen: “oops, I did it again”.

Iedere organisatie host een eigen stage op Chin Chin Fest. Op die manier breiden we onze wekelijkse club-avonden uit naar het festival. Individueel zijn ze al niet te stoppen, laat staan wat ze samen zullen neerzetten.

Dit belooft he-le-maal uit de hand lopen…


MUSIC

Onze trouwe achterban bestaat uit de allerleukste partygangers. Iedere week mogen we jullie met trots ontvangen in onze schemerige kelder, maar minstens één keer per jaar horen jullie in het zonnetje gezet te worden. Op 7 juli trakteren we op onze herkenbare mix van old & new skool hiphop, de zwoelste r&b hitjes, classic house en funky disco bangers. We verleiden je om te blijven dansen: uitbundig, los, gek, in of uit de maat.  De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

STREET FOOD VIBES
Chin Chin Club is geïnspireerd door de buzzing wereldstad Hong Kong, waar: “wat gaan we eten en drinken?” de belangrijkste vraag van de dag is. Chin Chin Fest zou dus niet compleet zijn zonder een food line-up voor de echte lekkerbekken. Wij weten als geen ander dat liefde door de maag gaat, dus verwennen we jullie met het lekkerste dat Azië te bieden heeft. In samenwerking met de allerbeste food trucks van het moment, bieden we de smakelijkste Aziatische street food gerechten. Streel je tong met verfrissende noedel-salades, steamy buns en krokante garnalentoast.

Dus, je kwam alleen om te dansen? We spreken je na Chin Chin Fest 😉

 

INNER-CHILD
Disconnect, play, unwind, recharge

Zoals gezegd is Chin Chin Fest het open air speelterrein van de Amsterdamse partyscene, en dat nemen we heel letterlijk. We nodigen je uit voor een play-date: kom springen, rennen en duik met ons in de tuinen in. We leiden je naar ons speelterrein, waar je favoriete karaoke nummer al op staat, de (mini)spellen voor het oprapen liggen of om even te relaxen met je blote voeten in het gras. Disconnect, play, unwind, recharge en volg de opzwepende deuntjes terug naar het festival.

 

GOING GREEN
Ons doel is om een duurzaam mogelijk festival neer te zetten, om het milieu zo min mogelijk te belasten. We hebben er onder andere voor gekozen om wegwerpservies van gerecycled papier met het FSC®keurmerk te gebruiken. Daarnaast zullen de “plastic” glazen en rietjes worden voorzien van een PLA (maiszetmeel) coating in plaats van een plastic coating. Ten slotte zal natuurlijk al het afval gescheiden worden en zijn we in samenwerking met groene partners aan het onderzoeken wat er nog meer mogelijk is. Save the planet!

Contact Us

Oops, het is al bijna zomer. Stuur ons een mailtje en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Not readable? Change text. captcha txt